Pestobakad torskrygg
Kategori: Recept
Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder 😉 så på med regnstället och cykla till jobbet!
Idag lagades det fisk till middag och till det serverades blomkålscouscous. Smakade himmelskt gott👌
Pestobakad torskrygg
Hyvla smör och lägg i en ugnsform, lägg på fiskbitarna. Salta och peppra fisken, toppa sedan fiskbitarna med pesto ca 1,5 tsk/fiskbit.
In i ugnen på 200 grader ca 15 min.
Blomkålscouscous
1 blomkålshuvud
1-2 chilin
1 pressad citron
1 dl olivolja
1 kruka basilika
Himalayasalt och svartpeppar
Riv blomkålen i matberedaren. Finhacka chilin och basilikan. Blanda samman allt i en bunke och smaka av med salt och peppar.
En favoriträtt som med säkerhet kommer ätas flera gånger om😊 Smaklig måltid och en fortsatt regnmysig onsdag❤️