Boeuf Bourguigno!
Kategori: Livsstil
Efter långmys-frukost fixades kvällens mat!
Boeuf Bourguigno i slowcookern.
2 kg fransyska skivas i bitar, ca 2*2 cm. Smörstek och lägg över i slowcookern.
Lägg i 8-10 krossade vitlöksklyftor och ca 250 g hackad charlottenlök.
Dela champinjonerna (500-600g) i fyra delar och stek tillsammans med 300 g strimlad rökt sidfläsk.
Blanda samman med köttet och löken.
Häll på en flaska rödvin och 3-4 msk köttfond, krydda med 2-3 lagerblad, salt, svartpeppar och toppa till sist med en stor knippe färsk timjan!
Nu får slowcookern sköta resten medan vi är i skogen och grillar korv☺️ Tror faktiskt att slowcookern är den bästa investeringen någonsin. Fler recept kommer!
Bild från dagens blåsiga men ack så mysiga grillplats☺️ och maten smakar alltid extra gott efter en promenad i friska luften (stormen😉)!
Fortsatt trevlig påsk💐🐣💛