lchforebro.blogg.se

Optimera din hälsa med naturlig mat och ett naturligt rörelsemönster. LCHF#Kettlebells#Paleo#Gi-noll#Njutmetoden#Hälsa #Funktionell träning#Lågkolhydratkost#Intervaller# Ketonmätning#Skogspromenader#Vitalitet#Lycka

Nytt LCHF-bröd

Kategori: Recept

Har inte ätit bröd till frukost på jättelänge... Så det blev en bakstund med ett nytt lyckat recept på gott frukostbröd.
Det är ju så att man ibland tröttnar på att äta ägg i olika former så jag brukar varva med att baka lite lchf-bröd ibland. Hoppas ni uppskattar det lika mycket som vi gör :-)
 
Recept:
 
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl pumpafrön
1,5 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl nötmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
1 msk Fiber Husk
0,5 msk brödkrydda (kan uteslutas)
6 ägg
1 burk kesella
 
 
Mixa solrosfrön och pumpafrön. Blanda ihop alla torra ingredienser (blanda väl) tillsätt sedan äggen och kesellan. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Är den för tjock, tillsätt ett ägg eller en skvätt vatten.
Grädda i 225 grader i nedersta falsen ca 40 min.
 
            
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: