lchforebro.blogg.se

Optimera din hälsa med naturlig mat och ett naturligt rörelsemönster. LCHF#Kettlebells#Paleo#Gi-noll#Njutmetoden#Hälsa #Funktionell träning#Lågkolhydratkost#Intervaller# Ketonmätning#Skogspromenader#Vitalitet#Lycka

Rensar skafferiet!

Kategori: Allmänt

Startade denna måndags morgon med medicinsk yoga i 1,5 h. Det var lika fantastiskt som vanligt, känner mig pigg och lätt i hela kroppen. Absolut den bästa starten man kan få på en ny vecka! 

Fortsätter mitt lugn när jag kom hem med en kopp Yogi te detox, den smakar så gott! 

Men man kan ju inte sitta och slappa hur länge som helst😉
Rensade ur mitt skafferi, hittade massa olämpliga LCHF-produkter som jag köpte för ca 5 år sedan men som inte används. Så de åkte bums i sopporna!!!
Har aldrig varit speciellt förtjust i att baka lchf och jag gillar inte onaturliga produkter. Men när man var ny så testade man det mesta inom lchf. 
Jag väljer att söta med naturliga produkter om jag ska söta något, exempelvis dadlar (min favorit), äkta choklad, honung eller blad från en stevia planta. 
Det känns bäst att hålla sig till naturligt även om det kan ge en viss blodsockerhöjning, för än vet man inte hur de artificiellt framställda störningarna påverkar människokroppen eller vår natur. 

Så ner i sopporna med onaturlig sötning! 

Önskar er en fantastisk måndag❤️

Kommentarer


Kommentera inlägget här: