lchforebro.blogg.se

Optimera din hÀlsa med naturlig mat och ett naturligt rörelsemönster. LCHF#Kettlebells#Paleo#Gi-noll#Njutmetoden#HÀlsa #Funktionell trÀning#LÄgkolhydratkost#Intervaller# KetonmÀtning#Skogspromenader#Vitalitet#Lycka

Skogens guld🍄

Kategori: Recept

Min kĂ€ra man fyndade skogens guld igĂ„r😃 Kantareller!! Letade sjĂ€lv i skogen i söndags men hittade inga, nu var det ju inte sĂ„ att maken varit ute i skogen och letat😉 Han far ju runt i vĂ€rmlandsskogarna i veckorna och kommer dĂ„ och dĂ„ hem med allt möjligt som han köper efter vĂ€gen, blĂ„bĂ€rssylt, kantareller, kött frĂ„n bonden, abborre.... Alltid lika spĂ€nnande❀

Idag blev det en lchf-lyxpytt! 

Först kokade jag en halsbit frĂ„n en dovhjort i lök, salt, svartpeppar och vatten! LĂ€tt det smĂ„puttra i 6 h. Sen var det bara att dra av köttet frĂ„n benet. 

Blir mycket kött pĂ„ halsbiten, sĂ„ 2/3 delar Ă„ker in i frysen. Supergott att göra dillkött/kalops pĂ„ vid ett senare tillfĂ€lle. 

Idag smörstektes det kantareller som saltades och pepprades. NĂ€r vĂ€tskan Ă„ngat bort vĂ€nde jag ner haricoverts och köttet som jag dragit isĂ€r lite slarvigt. 

FĂ€rdigt att servera och kan lova att det smakade himmelskt gott😊

Önskar er en fortsatt hĂ€rlig torsdag❀

Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: