Dagens lunch blir samma som gårdagens middag
Kategori: Recept
Igår lagades dovhjorts-järpar🍴
600 g dovhjortsfärs
1 ägg
2 dl finriven parmesanost
3 pressade vitlöksklyftor
1 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Blanda samman allt och forma järpar som du lägger tätt intill varandra i en ugnssäkerform. Blir ca 14 st.
Tillaga i 225 grader ca 15-20 min.
Låt dem vila 10 min i skyn.
Häll sedan över järpar och sky i en stekpanna. Häll på grädde och tillsätt philadelphiaost och smulade torkade trattisar. Krydda med svartpeppar och eventuellt extra salt.
Idag serverades det hyvlad vitkål och mammas rårörda lingon till👍

Smakade lika bra idag som igår😃 Hade i och för sig inte trott något annat😉
Önskar er en finfin fortsättning på denna torsdag❤️