lchforebro.blogg.se

Optimera din hälsa med naturlig mat och ett naturligt rörelsemönster. LCHF#Kettlebells#Paleo#Gi-noll#Njutmetoden#Hälsa #Funktionell träning#Lågkolhydratkost#Intervaller# Ketonmätning#Skogspromenader#Vitalitet#Lycka

Kosttillskott!

Kategori: Livsstil

Visst fyller jag på med tillskott utöver den näring jag äter i form av mat. Och jag har enormt höga krav på de tillskott jag äter, lika höga om inte högre än de råvaror jag handlar!

Jag har tidigare blandat och provat olika märken, men i dagsläget vet jag vad jag vill ha och märket jag köper är Thorne Research. 
De har sedan 1984 tillverkat rena och effektiva näringsprodukter utan tillsatser. De använder endast de allra renaste råvarorna i sina produkter och är även specialister på biotillgänglighet, det vill säga optimalt upptag av näring.
För det är ju inte så enkelt att allt du stoppat i dig automatiskt tas upp av kroppen utan det krävs förutom god biotillgänglighet även god tarmhälsa! 
Många parametrar att beakta😊

Jag har valt ut dessa två, nutri-fem som är ett multimineral & vitamintillskott, samt Omega plus som innehåller omega 3 och omega 6, GLA. 

4 nutri-fem och 1g omega plus morgon och kväll. Håller mig både frisk, pigg och koncentrerad👍

Må gott alles❤️

Kommentarer


Kommentera inlägget här: